KIMMO HIETANEN EDUSTAA SUOMEA HYPPYNARUN MM-KISOISSA!

LEHDISTÖTIEDOTE 

Vapaa jaettavaksi

27.3.2019 Espoo

ROPE SKIPPING URHEILIJA KIMMO HIETANEN EDUSTAA SUOMEA HYPPYNARUN MM-KISOISSA!


Kimmo Hietanen, Same Smile Oy,

kuva Katarina Mannström Photograhy

Rope Skipping urheilija, Same Smile Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Hietanen edustaa Suomea hyppynarun MM-kisoissa. Kilpailun järjestää World Jump Rope Federation (WJRF) heinäkuussa 2019 Oslofjordissa Norjassa.


Hietanen aloitti naruhuyppelyn ollessaan 15-vuotias, ja jatkoi harjoittelua esiintyessään nuorallatanssijana Keski-Euroopan kabareissa ja teattereissa. Hän on työskennellyt sirkustaiteilijana yli 10 vuoden ajan mm. The Weather Girls laulajaduosta tutun Dynelle Rhodesin esityksissä sekä kiertänyt lukuisten nykysirkusesitysten mukana. Myös maailmankuulu Cirque Du Soleil on houkutellut Hietasta riveihinsä. “Kieltäydyin maailmankiertueesta, koska haluan olla sateenkaariperheeni kanssa Suomessa, hyppiä hyppynarulla ja kehittää maamme rope skipping- ja pihapelikulttuuria” Hietanen kertoo.


Espoossa asuva Hietanen haki tietoa USA:sta asti oppiakseen rope skipping lajin tekniikoita. Hän on kouluttanut rope skipping tekniikoita mm. Turun taideakatemiassa, voimisteluliitossa sekä useissa sirkuskouluissa ja voimisteluseuroissa. Laji on kovaa vauhtia rantautumassa Suomeen. Hietanen on esiintynyt naruhyppelyllä mm. Ylen taltioimassa Suomi Gymnaestradan päätösjuhlassa Veritas Stadionilla.


Rope Skipping urheilulajin lisäksi Hietanen kehittää Suomessa suosittua pihapelikulttuuria. ”Panostamme Same Smile Oy:ssä yhteisölliseen liikuntaan. Kannustamme seurueita ja perheitä yhteiseen naruhyppelyyn, twistnaruhyppyihin ja muihin liikunnallisiin pihapeleihin.”


Kimmo Hietanen
Toimitusjohtaja
SAME SMILE OY


+358 40 5184697
info@samesmile.fi
www.samesmile.fi


Kimmo Hietanen, Same Smile Oy,

kuva Zeecophotos

SAME SMILE OY

info@samesmile.fi

+358 40 5184697

Copyright @ Same Smile Oy, All Rights Reserved