YRITYKSILLE

HYPPYTUNTI,

PIHAPELIPÄIVÄ & KUNTOSIRKUS

Vetäjänä toimii Suomen kovin hyppynarulla hyppijä, hyppynarun MM-kisajoukkueen freestyletykki, MTV3:sta, Naisten Kympistä, Versuksesta ja Voimistelutubesta tuttu Kimmo Hietanen!


PIHAPELIPÄIVÄ


Twistnarut, hyppynarutemput, polttopallo ja muut mahtavat pihapelit - tilaa yrityksellesi, seurueellesi tai taloyhtiöllesi huippuhauska pihapelipäivä.

Päivä sisältää mm. alkulämmittelyt, tiimeissä tehtävän twistnarujumpan, jännittäviä kisailuja, kevyen freestyle hyppynarutreenin, huippuhauskoja pari- ja ryhmähyppistehtäviä, jongleerausosuuden, polttopallon, heittoskaboja, palauttavan pikajoogan sekä Kimmon hyppistaidonnäytteen!


info@samesmile.fi

KUNTOSIRKUS


Tarjoa yrityksellesi liikuntaelämys! Kuntosirkuksessa harjoitetaan eri sirkuslajien kautta tasapainoa, kestävyyttä, koordinaatiota ja ryhmätyöskentelyä. Kuntosirkus sisältää alkulämmittelyt, hauskan ryhmissä tehtävän twistnarujumpan, matalan kynnyksen hyppynarutemppuja, jongleeraustaitoja, tasapainoharjoituksia ja kisailuja. Vetäjänä toimii Ranskan kansallisesta sirkuskoulusta valmistunut artisti Kimmo Hietanen, joka opettaa sirkustaidetta useissa eri oppilaitoksissa, mm. Turun Taideakatemiassa ja Linnanmäen Sirkuskoulussa. Kimmo on mukana myös hyppynarun MM-kisajoukkueessa!


info@samesmile.fiHYPPYTUNTI


Tilaa yrityksellesi tai seurueellesi pomppiva kuntoiluelämys!

Vetäjänä toimii Suomen kovin hyppynarulla hyppijä, hyppynarun MM-kisajoukkueen freestyletykki, MTV3:sta, Naisten Kympistä, Versuksesta ja voimistelutubesta tuttu Kimmo Hietanen! Hyppytunti sisältää alkulämmittelyt, hupaisan twistnaruosuuden, matalan kynnyksen freestyle hyppynarutreenin, ryhmätyöskentelyä sekä cool down osion.info@samesmile.fi

Kimmo Hietanen, Same Smile Oy

kuva: Katarina Mannström Photography

Kimmo Hietanen

Hyppynarun MM-kisajoukkueen Freestyletykki!


Kimmo Hietanen on Ranskan kansallisesta sirkuskoulusta valmistunut artisti ja ohjaaja. Kimmo on ohjannut sirkusta ja hyppynarua useissa nimekkäissä oppilaitoksissa ja tapahtumissa mm. Turun Taideakatemiassa, Voimisteluliitossa, Linnanmäen Sirkuskoulussa, Sirkus Keikauksessa, Koulutuskeskus Salpauksessa, Tukholman tanssiyliopistossa, Naisten Kympissa ja Gymnaestradassa. Kimmo on mukana hyppynarun MM-kisajoukkueessa, joka kilpailee tänä vuonna Norjassa World Jump Rope Championships kisoissa!


Ota yhteyttä.

 
 
 

SAME SMILE OY

info@samesmile.fi

+358 40 5184697

Copyright @ Same Smile Oy, All Rights Reserved