Pihapelikioski kannustaa lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumaan ulkona

Pihapelikioski kannustaa lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumaan ulkona

Pihapeliyrittäjä, hyppynaruspesialisti ja Same Smile Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Hietanen kiertää kesällä pääkaupunkiseutua Pihapelikioskin kanssa. Pihapelikioski tarjoaa avun aktivoimalla lapset, nuoret ja aikuiset liikkumaan ulkona. "Kioskimestarina kannustan kaikkia kokeilemaan hyppynaruja, twistnaruhyppyjä ja foot bag minijalkapalloja. Ruutuaika vähenee ja pihapelit senkun paranee” Hietanen iloitsee. Kioski kulkee ympäristöystävällisesti polkupyörällä tai julkisen liikenteen avulla.

Hietanen aloitti naruhuyppelyn ollessaan kiertueella nuorallatanssijana Keski-Euroopan kabareissa ja teattereissa. Hän on työskennellyt sirkustaiteilijana 10 vuoden ajan mm. The Weather Girls laulajaduosta tutun Dynelle Rhodesin esityksissä sekä kiertänyt lukuisten nykysirkusesitysten mukana. Myös maailmankuulu Cirque du Soleil on houkutellut Hietasta riveihinsä.

“Kieltäydyin maailmankiertueesta, koska haluan olla sateenkaariperheeni kanssa Suomessa, hyppiä hyppynarulla ja kehittää maamme pihapelikulttuuria” Hietanen kertoo. Hietanen toimii myös sirkustaiteen opettajana Linnanmäen sirkuskoulussa ja Turun taideakatemiassa. Pihapelikioski on nähty mm. Helsinki Päivässä, Lasten Juhannuksessa Jokelassa sekä pian Pride-festivaalien yhteydessä. Kioski keikkailee ahkerasti kesällä 2019 levittäen pihapelikulttuuria.

“Monella nuorella on nykyään älypuhelinten selailusta johtuvia niska- ja hartiaseudun ongelmia”  Hietanen harmittelee. Same Smile Oy rohkaisee matalan kynnyksen pihapeliliikuntaan vähentäen ruutuaikaa ja kohottaen sykettä. Jo 10 minuuttia hyppimistä hyppynarulla vastaa noin puolen tunnin lenkkiä. Hietanen nostaa esiin myös pihapelien yhteisöllisen merkityksen. Kaveriporukassa ja perheen kesken ulkoiluun kannustaminen on nykypäivänä tarpeellista.

“Hauskuus, ilo ja yhteisöllisyys on tärkeintä. Terveysvaikutukset tulevat siinä samalla” Hietanen toteaa. Pihapelikioskin matkaa voi seurata Same Smile:n instagramissa samesmilefi

(Kimmo Hietanen, kuva Katarina Mannström Photography)

KUTSU PIHAPELIKIOSKI TAPAHTUMAASI

Ilmianna tapahtumasi ja kutsu Same Smile pihapelikioski paikan päälle viihdyttämään. Kioskimestari Kimmo opastaa hyppynarun, twistin, footbagien ym. huippuhauskojen pihapelien käytössä. Samalla voit tehdä ostoksia ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kioski kulkee paikasta toiseen ympäristöystävällisesti polkupyörällä tai julkisilla. Ruutuaika vähenee ja pihapelit senkun paranee.
Tehdään päivästäsi pihapelipäivä!
Nähty mm. Lasten Juhannus Jokela, Helsinki Day, Helsinki Pride
Seuraa pihapelikioskin matkaa instagramissa samesmilefi
 
KUTSU KIOSKI
kimmo@samesmile.fi
WhatsApp: 0405184697