Amigos yhteisökodin asukkaat rakentavat hyppynaruja - tutustu työpajaan!

Amigos yhteisökodin asukkaat rakentavat hyppynaruja - tutustu työpajaan!

Amerikkalaisen Elite SRS valmistajayhteistyön myötä me Same Smile:ssa olemme päässeet mukaan matkalle tukemaan Amigos yhteisön arvokasta työtä helmihyppynarujen rakentajana. Amigos-jäsenet asuvat ja työskentelevät The Dwelling Place yhteisökodissa Yhdysvaltojen Leavenwothissa. Yksi yhteisön työtehtävistä on rakentaa helmihyppynaruja, joita meillä on ilo tarjota nyt myös Suomessa. Amigos yhteisön rakentamat helmihyppynarut ovat käytössä muun muassa Rope Skippingin maailmanmestaruuskilpailuissa. 

Elite SRS on yksi yhteisön pitkäaikaisimmista työllistämiskumppaneista ja hyppynarujen rakentaminen on yhteisön jäsenten lempipuuhaa. Amigos yhteisön jäsenet rakentavat helmihyppynarut omassa kodissaan samalla keskustellen päivän tapahtumista ja arjen asioista. Jäsenet kokevat, että hyppynarujen rakentaminen on heille merkityksellinen työtehtävä. (Buy Jump Ropes 2021.) 

Tutustu Amigos hyppynarutyöpajaan: 

Yhteisöön kuuluu viisi asukasta: Matt, Chris, Eric, Christropher ja Alex. The Dwelling Place yhteisökodin ovat perustaneet John ja Kathy Bangsund heidän omaan kotiinsa vuonna 2002. He halusivat tarjota pojalleen paikan, jossa kasvaa ja tehdä töitä ihmisten ympäröimänä. The Dwelling Place tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua arjen toimintaan yhteisötyöskentelyn näkökulmasta. (The Dwelling Place 2021.) 

Tutustu The Dwelling Place yhteisökotiin ja sen asukkaisiin: 

 Same Smile verkkokaupassa tunnistat Amigos hyppynarut tästä merkistä: 

Lähteet

Buy Jump Ropes 2021. The Amigos. Viitattu 27.11.2021. https://buyjumpropes.net/the-amigos/

The Dwelling Place 2021. Welcome to our home! Viitattu 27.11.2021. https://www.dwellingplaceleavenworth.org/ourstory