Same Smile Oy ja amerikkalainen Elite SRS yhteistyöhön rope skippingin kehittämiseksi Suomessa

elitesrs, hyppynaru, jump rope, kuntoilu, liikunta, rope skipping, urheilu, yhdysvallat, yhteistyö -

Same Smile Oy ja amerikkalainen Elite SRS yhteistyöhön rope skippingin kehittämiseksi Suomessa

Same Smile Oy on solminut kansainvälisen yhteistyön amerikkalaisen Elite SRS hyppynaruvalmistajan kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää rope skippingiä laaja-alaisesti, monipuolisesti ja innostavasti Suomessa. 

Valmistajan kanssa yhteistyössä Same Smile Oy pystyy tarjoamaan maailman korkealaatuisimmat hyppynarut harjoittelun tueksi. Hyppynarujen tuotekehitys on viety lajin syntymämaassa Yhdysvalloissa huippuunsa. 

Elite SRS on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 2016. Hyppynarut ovat premium-tason tuotteita ja ne on suunniteltu kansainvälisen kilpailutason vaatimusten mukaisesti. Valmistaja korostaa tuotekehityksessä sitä, että tuotteiden tulee soveltua maailmanmestaruustason hyppijöille. "Kun hyppynarut soveltuvat heille, ne soveltuvat kenelle tahansa."

Me Same Smile Oy:ssä olemme innoissamme siitä, että voimme jatkossa tarjota maailman parhaimmat hyppynarut harjoittelun tueksi Suomessa. Uskomme, että korkealaatuisilla ja kestävillä hyppynaruilla harjoittelu on innostavaa, mielekästä ja kehittävää. 

Tutustu uutuuksiimme osoitteessa www.samesmile.fi ja hyppää rope skippingin mukaansatempaavaan maailmaan! 

Terveisin, 

Kimmo ja Maiju

Katso Elite SRS:n perustajan Matt Hopkinsin haastattelu. Me tapasimme hänet Norjassa hyppynarun maailmanmestaruuskisoissa.

Freestyle Silver Pro vauhdissa: