Suomi hyppäsi hyppynarun maailmankartalle. MM-kisat olivat iloinen menestys!

Suomi hyppäsi hyppynarun maailmankartalle. MM-kisat olivat iloinen menestys!

Vuosi 2019 on historiallinen hyppynaruvuosi. Suomesta osallistui ensimmäinen hyppynarun maajoukkue MM-kisoihin @lintsijumpers Linnanmäen Sirkuskoulusta. Kisat järjesti World Jump Rope Federation Oslofjordissa Norjassa. Same Smile Oy oli mukana sponsoroimassa joukkueen kisamatkaa sekä tapaamassa maailman hyppynarukansaa yhteistyön merkeissä.

Hyppynarun MM-kisat olivat Suomelle iloinen menestys. Double Dutch sarjoissa Suomi sijoittui tavoitteitaan korkeammalle pistetaulukoissa. Suomi osallistui, iloitsi, verkostoitui ja hyppäsi vihdoinkin hyppynarun maailmankartalle. Onnea Suomi ja Lintsi Jumpers!

Tässä kisakoontia ja tunnelmia matkalta <3Heti kisojen avajaispäivänä kuulimme presidentin ja muiden IJRU organisaation edustajien puheita lajin merkityksestä. Yhdessä harjoittelu, motoristen taitojen kehittäminen, innostuminen, ilo, kannustaminen & save the children. Ja olipa hienoa nähdä se Suomen lippu mukana! Kultaakin kalliimpaa on ilo, joka näkyi jokaisena kisapäivänä, eri kansallisuuksien kohtaamisina, lounaspöytäkeskusteluissa, treeneissä, yleisössä ja kilpailusarjoissa.

Finland World Jump Rope Championships

Suomesta kilpailemassa olivat double dutch sarjoissa Venla, Usva, Sini ja Tekla @lintsijumpers joukkueesta.

Same Smile Oy

Kisahääräilijöinä, huoltajina ja kansainvälisiä suhteita solmimassa olivat Maiju ja minä. Maiju avusti myös tuomareita kirjanpitotehtävissä. Tapasimme mm. Wold Jump Rope Federationin presidentin Shaun Hamiltonin. Päädyimme mm. IJRU:n johdon kokoushuoneeseen, jossa tehtiin legendaarisia hyppynarusuunnitelmia. Pysykää kuulolla!

HYPPYNARUPRESIDENTTI SHAUN HAMILTON

Shaun Hamilton

Same Smile

Meidän nimet on myös siellä! Jee! <3

  

 

Me Same Smile:ssa odotamme innolla, että näemme pian uusia joukkueita Suomesta. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä liittyen harjoitteluun tai hyppynaruihin, ole yhteydessä kimmo@samesmile.fi 

Mikäli kiinnostuit viikkotunneista pääkaupunkiseudulla, Linnanmäen Sirkuskoulun tuntitarjonnasta löydät hyppynarutunteja monen ikäisille www.linnanmaensirkuskoulu.fi

Same Smile hyppynaruihin voit tutustua täällä

Iloisin hyppynaruterveisin,

Kimmo