Tutustu Same Smile tekijöihin

Same Smile Oy

Kimmo Hietanen ja Maiju Mustonen ovat Same Smile:n perustajajäsenet. He ovat pitkän linjan sirkusammattilaisia, liikunnan ohjaajia ja hyppynaruyrittäjiä. 

Vuonna 2016 Kimmo ja Maiju tapasivat treenisalilla. Kimmo hyppi hyppynarua ja Maiju oli matkalla opettamaan sirkustuntia. Maijulla oli pyörinyt mielessä hyppynarun lukuisat terveyshyödyt. Kimmo puolestaan haki tietoa rope skipping lajin tekniikoista Yhdysvalloista asti ja harjoitteli akrobaattisia hyppynarutemppuja. Molemmat tuumasivat, että hyppynarun ilosanomaa tulee levittää eteenpäin!

Näin syntyi ensimmäinen rope skipping koulutuskonsepti Suomessa. Koulutimme tekniikoita Suomen voimisteluliitossa, useissa eri liikuntaseuroissa, urheilutapahtumissa ja sirkuskouluissa. Same Smile nimi syntyi, kun Maiju sai ajatuksen hyppynarun hymyä tuottavasta vaikutuksesta. Logon sydän sai alkunsa Kimmon ajatuksista luoda yhteisöllistä ja globaalia tunnelmaa brändille. 

Kimmo Hietanen on tehnyt 10 vuoden kansainvälisen uran sirkustaitielijana. Hän on ohjannut sirkusta ja rope skippingiä useissa eri organisaatioissa, muun muassa nuorisosirkuksissa, Rope Skipping Helsinki -seurassa sekä koulutuskeskus Salpauksessa ja Turun ammattikorkeakoulussa. Maiju Mustonen on Linnanmäen sirkuskoulun toiminnanjohtaja ja ohjaaja. Suomen ensimmäinen hyppynaruseura Rope Skipping Helsinki saikin kotipaikkansa Linnanmäen Sirkuskoulusta. Voit tutustua seuran toimintaan osoitteessa www.ropeskipping.fi

Same Smile Oy Maiju Mustonen

Same Smile Oy Kimmo Hietanen

Kuvat: Katarina Mannström Photography